Filipstads brukshundklubb

Lena Legnar, mobilnr: 070-300 84 29

Maria Jansson

Uthyrning av klubbstugan

Är Du intresserad utav att hyra klubbstugan tar vi en avgift på 500:-/dygn. Utöver dygnskostnaden tillkommer 50 :-/person.

Bokning senast 6 veckor i förväg.

Kontakta Git Ljungqvist för mer information eller bokning, mobilnr: 070-25 76 326

Regler för uthyrning av klubbstugan, Klicka här...

INFORMATION FRÅN INRE / KÖKET

Vi har köpt in en varuautomat och en kaffeautomat så att alla kan handla när de vill och vi behöver inte ha någon kökspersonal till våra kurser eller allmänna träningskvällar, plocka på er mynt när ni skall ut till klubben så att ni kan köpa er något gott. Det går bra med
1 kr, 5 kr och 10 kronors mynt, automaten lämnar även växel.

Men köket vill gärna få hjälp med personal och matlagning inför klubbens tävlingar/utställning.

Om du/ni har intresse av att hjälpa till med att laga vanlig husmanskost till våra funktionärer till våra tävlingar och/eller även vill hjälpa till i köket under tävlingsdagen hör gärna av er till oss kökspersonal. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

Inre tar gärna emot en hembakad kaka eller två till våra funktionärer under tävlingsdagen.

Ni som är sugna på att laga mat och baka eller gärna vill stå i köket och sälja lite fika och prata med folk på våra tävlingsdagar, kom igen och slå oss en signal.

Vi kommer även att upprätta en städlista i år igen eftersom klubbens medlemmar gärna vill att deras hundar skall vistas inne i klubbstugan, då blir det ju extra smutsigt eller hur?! Vi kommer att höra av oss till er om att få hjälp med en städvecka eller två. Om ni redan vet att ni kan hjälpa till med detta så hör gärna av er.

Må så gott alla.

Lena 070-300 84 29